Rip Wim Bloem + Stijl

Bloemisterijartikelen - Fabrieken En Groothandel Waddinxveen
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Dorpstraat 48 Kaart
Plaats
2742 AJ  Route Waddinxveen
Telefoon
0182 614 278
E-Mail
info@bloemenstijlwimrip.nl
Website

Informatie

Bloemen zijn emotie!! Kom kijken, ruiken, verbazen, genieten en verwonderen!! Bloem+Stijl Wim Rip is een bloemenspeciaalzaak in de Dorpstraat in Waddinxveen. Wij adviseren zowel de particulier als de zakelijke markt graag bij het samenstellen van het product naar keuze. Wij zijn gespecialiseerd in bloemwerk voor iedere gelegenheid; of deze nu feestelijk of treurig is, groots of intiem, dicht bij huis of aan de andere kant van de wereld. Passie voor het bloemenvak Bij ons in de binderij wordt met veel passie het bloemenvak uitgeoefend. Een mooi boeket voor cadeau, of natuurlijk voor thuis. Maar een aparte creatie voor op tafel thuis of op kantoor, wij hebben de oplossing. Een simpele tak, een nieuwe pot of vaas, niets is ons te gek. We maken met veel liefde uw bruidswerk van modern tot klassiek van eigentijds tot eigenwijs. Voor elke bruid de mooist passende creatie. Zeker op het gebied van rouwwerk hebben wij onze naam hoog te houden. We proberen in samenspraak met de nabestaanden een arrangement te creëren wat past bij de overledene. Aan onze tafel in de serre bespreken wij de details discreet. De 'groene' inrichting van uw kantoorpand kunnen wij verzorgen maar ook dat 'ene' hoekje in huis. Of de schouw of site table een andere uitstraling geven. En natuurlijk een 'anders dan anders' vensterbank creëren. Wij denken graag met u mee om uw wens te realiseren. Wilt u uw voordeur een update geven. Bij ons aan de deur hangt altijd een leuke eigenwijze creatie. Graag zien wij u in onze winkel. Tot dan, Wim+Jet

Rip Wim Bloem + Stijl is gevestigd op Dorpstraat 48 . Het volgende wordt aangeboden: Bloemisterijartikelen - Fabrieken En Groothandel In Waddinxveen zijn er 3 andere Bloemisterijartikelen - Fabrieken En Groothandel. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Bloemen- en plantenadvies, Rouwarrangementen, Bloemsierkunst, Rouwkransen, Trouwarrangementen, Binnenplanten, Bloeiende planten, Kamerplanten, Vetplanten, Bloempotten, Decoratieartikelen, Keramiek, Kunstbloemen / zijdebloemen, Plantenpotten, Bedrijfsprojecten, Bloemstukken, Boeketten, Vazen, Bloemen / Snijbloemen, Bruidsboeketten, Glaswerk, Afscheid, Bruiloft, Geboorte, Jubileum, Rouw, Verjaardag, Bloembinden.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Rip Wim Bloem + Stijl

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Logo

Categorieën

Bloemisterijartikelen - Fabrieken En Groothandel
0182614278 0182-614-278 +31182614278

Kaart Dorpstraat 48

Loading map...