Rijschool Guit vof

Rijscholen Waddinxveen
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Frederik Hendriklaan 37 Kaart
Plaats
2741 CP  Route Waddinxveen
Telefoon
0182 617 216
E-Mail
rijschoolguit@kliksafe.nl
Website

Informatie

Rijschool Guit (Gerrit UITbeijerse) is een kleine zelfstandige rijschool die sinds 1987 werkzaam is in Waddinxveen en omgeving. Al meer dan 25 jaar zijn wij een begrip in de rijschoolwereld. Voor het B-rijbewijs rijden wij in een Kia Cee’d. Voor het aanhangwagenrijbewijs wordt gebruik gemaakt van een Ford Transit bus met dubbele cabine. Alle rijlessen worden gegeven door Gerrit die, voordat hij met de rijschool startte, 10 jaar beroepschauffeur is geweest. Hij heeft inmiddels meer dan twee miljoen kilometer rijervaring. Je lest dus altijd met dezelfde instructeur en in dezelfde auto. De rijschool is gevestigd in Waddinxveen. Wij bedienen ook de omliggende plaatsen zoals Gouda, Reeuwijk, Bodegraven, Boskoop, Hazerswoude, Benthuizen, Zoetermeer, Moerkapelle, Zevenhuizen en Moordrecht. Het is eveneens mogelijk om vanaf station Gouda of eventueel station Rotterdam Alexander te lessen.

Rijschool Guit vof is gevestigd op Frederik Hendriklaan 37 . Het volgende wordt aangeboden: Rijscholen In Waddinxveen zijn er 9 andere Rijscholen. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Lessen in benzineauto, Lessen in dieselauto, Ford, Kia, Aanhanger- / caravanrijbewijs auto / Rijbewijs BE, Autorijbewijs / Rijbewijs B, Lessen in handgeschakelde lesauto, Losse rijles, Online theorieles, Pakket rijlessen met examen, Spoedopleiding, Tussentijdse toets, 40 euro - 44 euro, Lessen in avond mogelijk, Lessen in weekend mogelijk, Vaste instructeur, Vaste lesauto, rijles.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Rijschool Guit vof

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash , Financing

Categorieën

Rijscholen
0182617216 0182-617-216 +31182617216

Kaart Frederik Hendriklaan 37

Loading map...